AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 20.1.2019

​Eremenko: "Tämä on jalkapalloa, siinä pitää olla tunteet mukana"

​Eremenko: "Tämä on jalkapalloa, siinä pitää olla tunteet mukana"

"Jere" näki sekä hyvää että kehitettävää SJK:n otteissa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK nappasi lauantaisessa harjoitusottelussa FF Jarosta 2-1-voiton ja ottelussa oli mukana selvää Pohjanmaan derbyn henkeä.

SJK:n paidassa nähtiin monia debytantteja, jotka esiintyivätkin pirteästi. Kenties ottelun hienoin asia oli kuitenkin Obed Malolon paluu pelikentille lähes vuoden tauon jälkeen. Malolo pelasi viimeksi viime vuoden helmikuussa.

- Peli näytti hyvin sellaiselta, mitä odotinkin. Se oli melko tasainen ottelu, jossa molemmilla oli omat hetkensä. Me käytimme kaikkia pelaajia. jotka olivat mukana ja annoimme monelle nuorelle pelaajalle peliaikaa, sanoi SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko ottelun jälkeen.

- Sanoin pelaajille kopissa, että meillä oli monia läpisyöttöjä pelissä, mutta emme tehneet niistä maalia tai tehneet lopullista murtautumista. Sitä meidän pitää harjoitella vielä lisää ja siinä meidän tulee kehittyä. Joskus voi olla, että saamme pelissä vain yhden tilaisuuden ja se pitää pystyä käyttämään tehokkaammin, jatkoi Eremenko.

Kaiken kaikkiaan Eremenkon mukaan SJK:n alkuvuosi on sujunut kuitenkin positiivisissa merkeissä.

- Kahden viikon harjoittelun jälkeen pelissä oli kuitenkin hyvä tempo. Olen tyytyväinen tulokseen, olen tyytyväinen tähän jaksoon mikä on nyt takanamme. Meillä on ensi viikko aikaa parantaa peliämme, valmistautua ja saada kenties muutama pelaaja lisää, kun aloitamme Cup-ottelut, Eremenko sanoi.

- Jere Strengillä on ollut nyt kultainen tilaisuus, kun Billy Ions on loukkaantuneena ja meillä ei ole muita hyökkääjiä. Jere on saanut mahdollisuuden ja hän on käyttänyt sen hyvin. Siten jalkapallossa asiat menee, arvioi Eremenko.

Samaan hengenvetoon Eremenko muistutti kuitenkin, että liialliseen tyytyväisyyteen ei ole missään nimessä aihetta.

- Olimme nyt vahvempia, mutta näen pelissä vielä kehityskohtia. Ei ole kuitenkaan koskaan helppoa tehdä kahta maalia täällä Jaroa vastaan. Jaro on liikkuva ja hyvin syöttävä joukkue. Välillä tunteet vähän kuumenivat ja pelattiin sääntöjen rajamailla, mutta tämä on jalkapalloa, siinä pitää olla vähän tunteet mukana, muistuttaa Eremenko.

Seuraava ottelu on ensi viikon perjantaina 25.1. klo 19:00, kun SJK isännöi Suomen Cupin lohkovaiheen avausottelussa Wallsportilla Vaasan Palloseuraa.

Lähde: SJK:n verkkosivut
Lisää uutisia