AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 19.1.2019

​SJK-kapteeni luottavaisena: "Muutokset tuoneet kaikille entistä enemmän uskoa"

​SJK-kapteeni luottavaisena: "Muutokset tuoneet kaikille entistä enemmän uskoa"

Mihkel Aksalu uskoo vakaasti SJK:n uuteen tulemiseen. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK viimeistelee virettään Suomen Cupia varten lauantaina Tellushallissa vierasottelulla FF Jaroa vastaan.

SJK:n kapteeni Mihkel Aksalu on ehtinyt kohtaamaan Jaron useasti. Joulukuun kohtaamisen hän katsoi katsomosta, mutta nyt hän on jälleen mukana.

- Tiukka matsi siitä tulee varmasti Jaroa vastaan. Kuten ne ovat aina olleet heitä vastaan. Mutta kyllä me lähdemme sinne voittamaan ottelua, ei mitään sen ihmeempää. Tällä hetkellä on kuitenkin tärkeintä, että saamme hyvän peruspohjan tulevaan kauteen. Treenataan hyvin ja pidetään kaikki pelaajat kunnossa. Se on kaikkein tärkeintä juuri nyt, sanoo SJK:n kapteeni ja maalivahti Aksalu.

Isommassa kuvassa Aksalu katsoo jo kohti edessä olevaa kautta ja odotukset ovat vähintäänkin positiivisen odottavat.

- Seurassa on tehty isoja muutoksia, kun Richie Dorman, Mikko Kujala ja Josh Bowen ovat aloittaneet työnsä. Se on tuonut meille kaikille entistä enemmän uskoa ja paljon ovat asiat muuttuneetkin. Toivotaan, että nämä ovat asioita, jotka auttavat meitä tällä kaudella pärjäämään. Dorman ainakin tuntee tämän seuran läpikotaisin. Hänellä on oma näkemyksensä siitä, miten seuran tulee toimia ja uskon, että se on oikea näkemys millä tämä seura menee eteenpäin, arvelee Aksalu.

- Juuri nyt seurassa on semmoinen henki, että me kaikki teemme asiat niin hyvin kuin pystymme. Odotukset kauteen ovat tietenkin kovat, mutta puhutaan tavoitteista sitten, kun kausi alkaa, sanoo Aksalu vielä lopuksi.

Lauantain ottelu toimii molemmille joukkueille valmistavaa harjoituksena seuraavalla viikolla alkaviin cupin otteluihin. SJK kohtaa Suomen Cupin karsintavaiheen avausottelussa perjantaina 25.1. klo 19:00 VPS:n Wallsport Areenalla.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia