FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.02 // 19.1.2019

Ojala ja Ademi kuukausia sivussa Interin vahvuudesta

Ojala ja Ademi kuukausia sivussa Interin vahvuudesta

Mó on sivussa ainakin maaliskuulle saakka. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin pelaajat Albion Ademi, Mika Ojala sekä Elias Mastokangas ovat tällä hetkellä loukkaantuneina ja keskittyvät kuntoutumiseen. Ademi, Ojala ja Mastokangas eivät näin ollen ole lauantain SalPaa vastaan pelattavan harjoitusottelun kokoonpanossa.

Ademi ja Ojala loukkaantuivat kuluvalla viikolla harjoituksissa. Ojalan arvioidaan olevan pelikunnossa noin 2-3 kuukauden ja Ademin neljän kuukauden kuluttua. Elias Mastokangas puolestaan loukkaantui marraskuussa ja palaa kokoonpanoon arviolta maaliskuun aikana.

Veritas Stadionin toiseen kerrokseen jouluksi valmistunut Junior Gym tarjoaa pelaajille entistä paremmat olosuhteet kuntoutumiseen. Pelaajat harjoittelevat Junior Gymillä seuran fysiikkavalmennuksen tiimin johdolla. Kuntoutuksesta vastaavat seuran fysioterapeutit Eduardo Rodriguez ja Ville Peltonen sekä fysiikkavalmentajat Michel Bellver ja Jari-Pekka Malinen.

Mika Ojalan kuntoutumispäiväkirja tarjoaa mahdollisuuden seurata pelaajien kuntoutumisprosessia aina loukkaantumisesta kentälle paluuseen saakka. Kuntoutumispäiväkirjan löydät Mika Ojalan (@mika.ojala) instagram-tilin story-osiosta. Ojalan ja muiden pelaajien kuntoutumista seurataan myös FC Interin virallisissa kanavissa.

Lisää uutisia