FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.02 // 15.1.2019

Kokenut puolustaja siirtyy HJK:sta FC Honkaan

Kokenut puolustaja siirtyy HJK:sta FC Honkaan

Mikko Sumusalo vaihtaa seuraa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kokenut laitapuolustaja, Mikko Sumusalo, 28, edustaa jatkossa FC Honkaa.

Viime kaudella HJK:ssa Veikkausliigaa pelannut Sumusalo on merkittävä vahvistus Hongan puolustuslinjaan.

Sumusalo on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä oikealla, että vasemmalla. Hän tulee ensisijaisesti paikkaamaan Jonas Leväsen jättämää aukkoa. Levänen loukkaantui maajoukkueharjoituksissa ja on useita kuukausia poissa alaraajavamman vuoksi.

- Olemme oikein tyytyväisiä Sumusalon liittymisestä joukkueeseen. Hän pääsee nopeasti mukaan tähän meidän tarinaan. Tästä on hyvä jatkaa harjoituskautta, kommentoi joukkueen manageri Hexi Arteva FC Hongan verkkosivuilla.

Lisää uutisia