FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.01 // 12.1.2019

KPV-ikoni päättää uransa - "Palaset loksahtivat kohdilleen sen suhteen"

KPV-ikoni päättää uransa - "Palaset loksahtivat kohdilleen sen suhteen"

Henri Myntti siirtyy katsomon puolelle. (Kuva: Juha Tamminen)

Kolmannen polven Palloveikko, todellinen KPV-ikoni Henri Myntti päättää mittavan pelaajauransa.

Myntti pelasi 269 ottelua KPV:n paidassa, eli viidenneksi eniten seuran historiassa Kent Myntin, Hannu Lambergin, Gunnar Isosaaren ja Vesa Kallion jälkeen.

Henkka pelasi Vihreässä kolmella eri vuosikymmenellä ja kahdenkymmenen vuoden aikajaksolla yhteensä 12 kautta vuosina 1999 - 2018. Välillä Myntti pelasi 8 kautta muissa seuroissa, mm. Tampere Unitedissa, Tromsø IL:ssa ja Hansa Rostockissa.

Henri Myntti on voittanut Suomen mestaruuden, Suomen Cupin ja Veikkausliigan maalikuninkuuden sekä KPV:n paidassa Suomen Cupin hopeaa.

- Olen tässä viimeiset vuodet pelannut KPV:n liiganousu mielessä ja pyrkinyt auttamaan sen saavuttaaksemme. Nyt kun se tapahtui, tuntui että viimeiset palaset loksahtivat kohdalleen tämän leikin lopettamisen suhteen. Nyt olisi kaikki nähty, Myntti kertaa viime kausia.

- Tietysti toisaalta olisi ollut kunnia pelata vielä vihreässä Veikkausliigaa, mutta siihen ei apuja enää tarvinnut antaa ja olisihan yhtälö ollut itsellenikin haastava toteuttaa. Nyt otetaan happea ja nautitaan innoissaan vapaa-ajasta, oikeasta kesälomasta ja KPV:n liigapeleistä, KPV-Legenda päättää.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia