FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.01 // 12.1.2019

Ilveksellä uusi pelaaja HIFK-ottelussa

Ilveksellä uusi pelaaja HIFK-ottelussa

Ilves pelaa tänään lauantaina mielenkiintoisen harjoitusottelun Pirkkahallissa, kun vieraaksi saapuu paluun Veikkausliigaan tekevä HIFK. Ottelu alkaa kello 14.30.

Ilves lähtee otteluun 21 pelaajan voimin ja muista harjoitusotteluista tuttuun tapaan, jokainen pelaaja tulee pelaamaan ottelussa vähintään 45 minuuttia.

Kokoonpanosta ovat poissa Iiro Järvinen, Emile Paul Tendeng, Matias Riikonen, Samuel Afum, Naatan Skyttä ja Tiemoko Fofana. Myöskään joukkueen kanssa harjoitteleva Lauri Ala-Myllymäki ei pelaa ottelussa. Keskikenttäpelaaja Alim Moundi siirtyy TPS:ään, joten häntä ei nähdä enää Ilveksen kokoonpanossa.

Mukana ottelussa on myös yksi uusi pelaaja, eilen Ilveksen testiin saapunut ghanalainen vasen laitapuolustaja David Addy. Kaudella 2017 Rovaniemen Palloseurassa loistaneen Addyn palkintokaapista löytyvät mm. alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruus ja kaksi Portugalin Cupin voittoa. Urallaan hän on pelannut Veikkausliigan lisäksi mm. Portugalin, Belgian, Kreikan ja Tanskan pääsarjoissa.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia