FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.01 // 11.1.2019

SJK:lla vuoden avausviikko takana - "Toivon että ensi viikolla mukana on testipelaajiakin"

SJK:lla vuoden avausviikko takana - "Toivon että ensi viikolla mukana on testipelaajiakin"

"Jere" on tyytyväinen ensimmäiseen harjoitusviikkoon. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK palasi harjoituksiin viime perjantaina ja päätti ensimmäisen harjoitusviikon sisäiseen harjoitusotteluun.

Mukana pelissä oli sekä SJK:n että SJK Akatemian pelaajia ja kokonaisuutena tapahtuma olikin hyvä. Molempiin joukkueisiin saatiin täydet ryhmät ja muutamia vaihtopelaajia. Ensi viikolla joukkue pelaa harjoitusottelun Pietarsaaressa ja kahden viikon päästä kohdataan Suomen Cupin karsintavaiheessa VPS.

- Harjoitusjakson alussa aloittelimme melko tavallisilla pallotreeneillä ja hieman käynnistelimme koneita. Maanantaina meillä oli testipäivä Kuortaneella ja teimme fyysiikkatestejä pelaajille koko päivän. Tiistai-torstai -jakson menimme kovaa kahdella treenillä päivässä ja nyt päätimme viikon sisäiseen peliin, kertoo SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko ensimmäisestä viikosta.

- Koska meillä ei vielä ole pelaajia tarpeeksi kahteen täyteen joukkueeseen, pyysimme mukaan akatemian pelaajia ja pelasimme kaksi puolen tunnin jaksoa isolla kentällä. Se oli hyvä tapahtuma ja on hyvä nähdä pelaajat pelissä isolla kentällä. Varsinkin kun ensi viikolla pelaamme Jaroa vastaan. Meillä oli mukana myös pari sopimuksetonta pelaajaa, joita näimme nyt pelissä mukana, Eremenko jatkaa.

Katseet SJK-leirissä suunnataan saman tien eteenpäin ja ensi alkuun tulevaan viikkoon.

- Ensi viikolla toivottavasti pelaajat tulevat taas täydessä kunnossa takaisin. Joillain pelaajilla on ollut hieman flunssaa, mutta ei mitään pahempaa. Toivon myös, että saamme ensi viikolle mukaan muutamia testipelaajia. Mielestäni meillä on kuitenkin nyt riittävästi pelaajia kahden viikon päästä alkavaan Suomen Cupiin, varsinkin jos saamme vielä muutaman sopimuksen maaliin ennen sitä, sanoo Eremenko.

- Tämä oli normaali kauden avausviikko. Ensi viikolla käymme kiinni taas entistä enemmän pelillisiin asioihin. Ja päätämme sen viikon harjoituspeliin Jaroa vastaan.

SJK:n vuoden ensimmäinen harjoitusottelu pelataan ensi viikolla Pietarsaaressa 19.1. Vastassa on jälleen FF Jaro, joka kohdattiin Seinäjoella joulukuussa. Ensimmäinen virallinen ottelu pelataan 25. tammikuuta, kun SJK aloittaa Suomen Cupin karsinnat lohkovaiheen ottelulla VPS:aa vastaan.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia