FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.01 // 11.1.2019

Maajoukkueen ensikertalainen kertoo, mitä mielessä pyöri ennen Huuhkajadebyyttiä

Maajoukkueen ensikertalainen kertoo, mitä mielessä pyöri ennen Huuhkajadebyyttiä

Robert Ivanov toivoo saavansa peliaikaa Viroa vastaan perjantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Huuhkajadebyyttinsä Ruotsia vastaan saanut Robert Ivanov toivoo saavansa tililleen uransa toisen A-maaottelun perjantaina Viroa vastaan.

Robert Ivanov debytoi Suomen A-maajoukkuepaidassa tiistaina. FC Hongan luottotoppari juoksutettiin kentälle 85. minuutilla Albin Granlundin tilalle. Ivanov, 24, oli Ruotsia vastaan pelatun ottelun viimeinen debytantti. Kaiken kaikkiaan pelissä nähtiin Huuhkajilta viisi ensikertalaista.

Viime kaudella huiman debyyttikauden Veikkausliigassa pelannut Ivanov nautti tulikasteestaan.

- Ajattelin, että kunhan ei tule mitään maaleja ainakaan meille, että nolla pysyy. Sitä olin odottanut sen jälkeen, kun Rive (päävalmentaja Markku Kanerva) soitti minulle. Oli se vähän jännittävää, mutta kun pääsi kentälle, se oli vähän kuin kotona olisi, Ivanov kertasi hymyillen.

- Totta kai siinä oli uusia jätkiä ympärillä. Oli kyllä siisti fiilis pukea Suomipaita päälle, pakko myöntää.

Nolla pysyi Suomella loppuun asti, ja Ruotsi kaatui Eero Markkasen osumalla 1-0.

Seuraavaksi Suomi kohtaa Qatarin otteluleirin päätöspelissä Viron perjantaina. Ivanov toivoo saavansa Kanervalta lisää vastuuta.

- Minullahan on Virossa paljon sukulaisia ja siellä on paljon pelaajia Veikkausliigasta. Hyvä joukkue varmasti, lähdetään voittamaan.

Suomen ja Viron välinen ottelu alkaa klo 14 Suomen aikaa ja näkyy suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalla, Viaplayssa ja Viafreessä.

Lähde: Huuhkaja-tv
Lisää uutisia