FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.01 // 10.1.2019

"KuPS pelaa hyvää jalkapalloa" - uusi hankinta liittyi kuopiolaisten vahvuuteen

"KuPS pelaa hyvää jalkapalloa" - uusi hankinta liittyi kuopiolaisten vahvuuteen

Kuopion Palloseuran Veikkausliigajoukkue hankki tälle pelikaudelle uuden taitavan keskikenttäpelaajan.

Senegalista lähtöisin oleva Issa Thiaw liittyi tänään torstaina uPS-joukkueen pelaajavahvuuteen ja harjoitteli ensimmäistä kertaa joukkueen jäsenenä Kuopio-hallissa. Uusi pelaajahankinta sai positiivisen ensivaikutelman uudesta joukkueestaan.

- Ensimmäinen treeni vaikutti jännittävältä. Näin joukkueen yhtenäisyyden ja odotan, että me pystymme tekemään hyvää työtä tänä vuonna. Pelaajien pallokosketus on hyvä, mikä on tärkeätä. Pidän sellaisista pelaajista, jotka kantavat vastuuta ja tietävät, mitä he haluavat tehdä. Olen tyytyväinen näkemääni, pelaaja kertoo.

Thiaw on pelannut monessa eri maassa usean eri seuran riveissä. Hän pelasi viime kaudella Veikkausliigassa Tampereen Ilveksen väreissä. Nyt pelaajaura jatkuu uuden seuran riveissä ja pelintekijä suuntaa korkein odotuksin uuteen sarjakauteen.

- Joukkueessa on paljon potentiaalia ja päämääränä on saavuttaa joukkueen itselleen asettamat tavoitteet. Haluan auttaa joukkuetta saavuttamaan ne ja haluan tietenkin pelata hyvää jalkapalloa.

- KuPS on vahva ja hyvä joukkue ja pelaa hyvää jalkapalloa. Pidän siitä filosofiasta millä KuPS pitää palloa hallussa, pelintekijä iloitsee.

Lisää uutisia