FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.01 // 9.1.2019

Tämä konkari on FC Lahden kovakuntoisin

Tämä konkari on FC Lahden kovakuntoisin

Mikko Hauhia on edelleen vahvassa iskussa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti suoritti tiistaina kuntotestejä Pajulahdessa. Ensimmäisenä vuorossa oli maksimikestävyystesti ja kovimman tuloksen radalla löi juuri jatkosopimuksen tehnyt FC Lahti-ikoni Mikko Hauhia.

FC Lahden valmennustiimiin kuuluva Toni Huuhka kertoo, että ensituntuma testituloksista on positiivinen. Hänen mukaansa pelaajien fyysisiä ominaisuuksia testataan tammikuun aikana viitenä päivänä.

Huuhka uskoo, että joukkue on kunnossa jo ensimmäisessä pelissä.

- Minulle jäi ihan positiivinen ensituntuma tämän päivän lähtötasotesteistä. Olen ihan positiivinen. Tosin osa pelaajista on uusia, joten meillä ei ole heistä hirveästi vielä dataa, mutta varsinkin ne pelaajat, joista dataa on, on positiivinen ensivaikutelma, että olemme menossa oikeaan suuntaan. Meillä oli tiistaina ohjelmassa kestävyystestit. Meillä on vielä erikseen erityyppisiä nopeustestejä ja voimatestejä. Meille tulee viisi testipäivää tammikuussa. Joukkue on toivottavasti hyvässä kunnossa jo ensimmäisessä harjoitusottelussa, mutta siitä lähdemme vielä parantamaan, Huuhka toteaa FC Lahden verkkosivuilla.

Lisää uutisia