FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.01 // 9.1.2019

​KuPS sai ulkomaalaisvahvistuksensa Kuopioon

​KuPS sai ulkomaalaisvahvistuksensa Kuopioon

KuPS:n uusi keskikenttähankinta Cem Felek saapui Kuopioon.

RoPS:sta tuttu keskikenttäpelaaja Cem Felek saapui tällä viikolla Kuopioon ja liittyi saman tien KuPS:n harjoitusvahvuuteen.

Kuopion Palloseuran uusi keskikenttäpelaaja Cem Felek liittyi tiistaina kuopiolaisjoukkueen pelaajavahvuuteen. Uusi pelaajavahvistus harjoitteli tiistaina ensimmäistä kertaa uuden joukkueensa riveissä ja ensimmäisistä treeneistä jäi pelaajalle positiivinen ensivaikutelma.

- Ensimmäinen harjoitus oli tosi hyvä. Tuntuu kuin olisi kotona. Hyvältä ja erityiseltä tuntuu, tunnistan pelaajien välisen hyvän joukkuehengen ja uuteen pukukoppiin oli sen ansiosta helppo tulla. Lisäksi perheeni on tulossa tänne Kuopioon katsomaan minua, joten sekin tuo minulle lisää erityistä tunnetta, Felek kertoi.

Saksanturkkilaisen taustan omaava Felek on pelannut urallaan usean nimekkään seuran riveissä. Hänen seuroinaan ovat olleet skottilainen Aberdeen, turkkilainen Antalyaspor, saksalainen Steinbach, Bundesliigan seura Eintracht Frankfurt, Veikkausliigan RoPS, virolainen FC Levadia Tallinna ja nyt keltamusta KuPS.

- Oma kasvattajaseurani on Griesheim Victoria, josta minut scoutattiin Eintracht Frankfurtiin. Pelasin Frankfurtissa viisi vuotta, Felek kertoi.

Hän pelasi 11 Veikkausliigan ottelua RoPS:ssa kaudella 2017 ja haluaa pelata hyvän sarjakauden 2019 Suomen kentillä.

- Minulla oli hyvä sarjakausi 2018 Levadiassa ja olen valmis auttamaan KuPS-joukkuetta menestymään tämän kauden kilpailuissa. Haluan tehdä maaleja ja menestyä myös talven cupissa. Olen valmis pelikauteen, keskikenttäpelaaja totesi.

Lisää uutisia