FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.01 // 9.1.2019

​Ilveksen toimitusjohtaja: "Tuleva kausi monella tapaa mielenkiintoinen"

​Ilveksen toimitusjohtaja: "Tuleva kausi monella tapaa mielenkiintoinen"

Ilves alkaa olla valmis kauteen 2019. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen toimitusjohtaja Tomi Erola katsoo joukkueen tavoin jo tiukasti edessä olevaan kauteen 2019.

Mennyt kausi jäi kaikkineen Erolan mukaan positiivisen puolelle ja odotukset myös alkavalle kaudelle ovat korkealla. Etenkin uusi sarjajärjestelmä on asia, jota Tampereellakin odotetaan innolla.

- Tuleva kausi on monella tapaa erittäin mielenkiintoinen. Isoin asia, joka nousee esiin, on ehdottomasti uusi sarjajärjestelmä. Se tuo varmasti uudenlaista säpinää otteluihin ja syksyn loppusarjat ovat varmasti jännittäviä. Lisäksi yhdestä eurocup-paikasta pelattavat pudotuspelit tuovat syksyyn uudenlaista jännitettä, Erola uskoo.

- Uuden sarjajärjestelmän myötä kotiotteluiden määrä on mitä tahansa välillä 13-17. Mikäli kotiotteluita pelataan vain 13, tuo se mukanaan haasteita taloudellisella puolella, sillä kotiotteluilla on ollut ja on jatkosakin meille iso taloudellinen merkitys.

Suomen Cupin otteluiden alkuun on enää hiukan toista viikkoa, mutta pelaajapuolella Ilveksen joukkue alkaa olla jo pitkälti koossa uuteen kauteen lähtöön.

- Joukkueemme näyttää tällä hetkellä melko valmiilta tulevaan kauteen. Emilen (Tendeng) paluu Ilves-paitaan on hieno asia ja se on saanut kannattajilta ja yhteistyökumppaneilta upean vastaanoton.

- Paria vahvistusta joukkueeseen vielä haetaan. Olemme tällä hetkellä neuvotteluyhteydessä muutamaan pelaajaan ja saattaa olla, että etsimämme pelaajat saadaan joukkueeseen jo lähiviikkojen aikana. Samuel Afumin paperiasiat on nyt saatu kuntoon ja hän saapuu takaisin Tampereelle ensi viikon aikana, Erola kertoo.

Lisää uutisia