FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.51 // 23.12.2018

​Santeri Hostikan seuraava tavoite A-maajoukkue

​Santeri Hostikan seuraava tavoite A-maajoukkue

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahdessa kolme kautta pelannut Santeri Hostikka kuului Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen runkopelaajiin.

Hostikka ei enää nuorten peleissä pääse edustamaan ja looginen siirtymä on A-maajoukkue.

- Nyt kun alle 21-vuotiaiden kanssa pelit ovat loppu, niin seuraava tavoite on A-maajoukkue. Ei ole mikään kiire, mutta olisi kiva päästä siihen messiin. Nyt kuitenkin kaikki keskittyminen on seurajoukkueessa. Uusi jengi, niin siihen pitää panostaa, Hostikka toteaa.

Kolmen FC Lahdessa pelatun kauden jälkeen edessä on uusi askel, kun Hostikka siirtyy Puolan pääsarjajoukkueen MKS Pogoñ Szczecinin riveihin. Vuodet Veikkausliigassa ovat kehittäneet nuorta miestä pelaajana.

- Kolme vuotta Veikkausliigaa. Aika paljon olen saanut kokemusta ja kasvanut pelaajana. Olen saanut tasaisuutta matseihin. Luulen, että olen aika paljon valmiimpi pelaaja kuin ensimmäisenä liigavuotena, Hostikka toteaa.

Lisää uutisia