FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.51 // 21.12.2018

SJK tekee muutokset tutuiksi pelaajille

SJK tekee muutokset tutuiksi pelaajille

SJK kohtaa tänään perjantaina Jaron. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK päättää joulukuun harjoitusjaksonsa tänään perjantaina kello 15 alkavaan harjoituspeliin FF Jaroa vastaan.

Ensimmäisen harjoitusjakson aikana SJK:n leirissä on myös testattu muutamia potentiaalisia uusia pelaajia. Mukana on ollut SJK:n akatemiassa jo viime kaudella pelanneita pelaajia ja uutena mukaan liittyneitä. Lisäksi mukana on useita lupaavia suomalaisia nuoria pelaajia ja kaksi potentiaalista ulkomaalaisvahvistusta.

- Tämän joulukuun aikana teemme pelaajille tutuksi kaikki muutokset, mitä teemme urheilupuolelle ja koko seurana. Se on tarkoittanut myös nuorempien pelaajien tuomista mukaan, ja sitä miten saamme heidät tutuiksi edustusjoukkueen toimintamalleihin. Tämä jakso on myös antanut meille mahdollisuuden tehdä vielä virheitä, jotka hiomme kuntoon sitten tammikuuhun mennessä, sanoo SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman SJK:n sivuilla.

- Kokonaisuutena, me haluamme muuttaa seuraa entistä paremmaksi kaikin tavoin. Jokainen päätös on silloin tärkeä. Siksi emme halua nimetä testillä olevien pelaajien nimiä etukäteen, koska se luo liikaa paineita heille, kasvattaa huhuja ja juttuja, jotka eivät ole mielestämme tarpeellisia. Haluamme tarjota pelaajille mahdollisuuden keskittyä vain pelaamiseen ja harjoittelemiseen sekä siihen mitä SJK:lla on heille tarjottavana. Jos sitten molemmat osapuolet ovat kiinnostuneita jatkamaan tätä yhteistyötä, voimme jatkaa siitä eteenpäin, kertoo Dorman.

Lisää uutisia