AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.50 // 13.12.2018

Kaksi lupaavaa omaa kasvattia sopimuksiin KPV:n kanssa

Kaksi lupaavaa omaa kasvattia sopimuksiin KPV:n kanssa

KPV on solminut juniorisopimukset juniorimaajoukkueringissäkin esiintyneiden omien kasvattiensa Santeri Mäkisen ja Noa Lehtosen kanssa.

Santeri Mäkinen on syntynyt vuonna 2002, ja hän viihtyy hyökkäävässä roolissa keskikentällä. Nuorukainen debytoi U16-maajoukkueessa viime huhtikuussa, jolloin tilille kertyi kaksi maaottelua UEFA Development turnauksessa.

Noa Lehtonen on syntynyt 2003, pelipaikkanaan keskikentän keskusta tai keskuspuolustus. Lehtonen kuuluu ikäluokkansa maajoukkueleirityksiin ja mikäli kutsu käy, on maaotteludebyytti luvassa tulevana keväänä.

Seuran omat kasvatit ovat luonnollisesti innoissaan mahdollisuudesta liittyä mukaan Veikkausliigajoukkueeseen.

- Mahtavat fiilikset, kun pääsi tekeen sopimuksen. Pikkupojasta asti ollu aina haaveena olla mukana KPV:n edustus joukkueessa, Noa Lehtonen kertoo.

- Pelaajana olen pallovarma, ymmärrän hyvin peliä ja minulla on hyvät syötöt ja laukaukset, mutta paljon on myös kehitettävää, Lehtonen pohtii.

Mäkinen on samoilla linjoilla.

- Tosi mukava tehdä sopimus veikkausliiga jengin kanssa. Odotan innolla, että pääsee reenaa ja pelaa edustuksen kanssa, Santeri Mäkinen toteaa.

- Pelaajana olen tosi hyökkäävä ja tykkään 1v1 tilanteista, avaa Mäkinen pelaajaprofiiliaan.

KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen on tyytyväinen seuirn kasvattien noususta edustusjoukkueen rinkiin.

- Pojissa näkyy oikeanlaista intohimoa tekemiseen. Toivotaan, että lähiaikoina nousee paljon lisää oman junnukoulun käyneitä. Siellä ollaan tehty oikeita liikkuja, Korhonen kertoo.

Lähde: KPV:n tiedote
Lisää uutisia