FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.50 // 13.12.2018

​"Jatkoimme vauhdikkaalla linjalla" – Ristilä tyytyväinen FC Lahden esitykseen

​"Jatkoimme vauhdikkaalla linjalla" – Ristilä tyytyväinen FC Lahden esitykseen

"Risu" näki paljon hyvää etenkin toisessa jaksossa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti siirtyi joululoman viettoon torstaina Hakasta otetun puhtaan 3-0-voiton myötä.

FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä oli ottelun jälkeen tyytyväinen voittoon ja kolmeen kauniiseen maaliin. Hän löysi parannettavaa etenkin ensimmäisen jakson pelistä, jolloin Haka vei peliä. Ristilä jakoi kuitenkin kiitosta toisen jakson esitykselle ja nuorten esiinmarssille.

- Jatkoimme vauhdikkaalla linjalla. Voitto ja kolme maalia tietysti lämmittää. Ensimmäinen jakso oli meiltä vähän huonoa tekemistä, mutta hieno nähdä, että kaivoimme itsemme peliin mukaan. Meidän prässimme toimi toisella jaksolla.

- Nuoret pelaajamme tulivat vauhdilla. Etenkin Lassi Forss oli hyvä. Patrick Rakovsky piti meitä ensimmäisellä jaksolla pystyssä ja hän pelasi erinomaisesti, Ristilä totesi.

Hyvän ottelun pelannut laituri Jasin Assehnoun iski ottelussa maalin ja syötti toisen. Hän oli ottelun jälkeen tyytyväinen ylimenokauden ensimmäiseen peliinsä.

Juuri lomalta palannut Assehnoun kertoi, että pelaaminen tuntuu mukavalta.

- Meno tuntui jälleen mukavalta. Palasin juuri lomilta ja olo oli tuore. Jalat olivat "freesit" ja oli mukava päästä haastamaan Hakan puolustajia. Tykkään paljon yksi vastaan yksi -tilanteista. On kiva päästä pelaamaan, Assehnoun hymyili.

vko.48 // 5.12.2019
Lisää uutisia