FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.49 // 8.12.2018

SJK:n Oliinyk: "Minun mentaliteettini on aina pyrkiä voittamaan"

SJK:n Oliinyk: "Minun mentaliteettini on aina pyrkiä voittamaan"

Denys Oliinyk jatkaa SJK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Denys Oliinyk jatkaa SJK:ssa kaudella 2019 ja SJK TV kävi jututtamassa miestä harjoitusten lomassa.

Ukrainalainen palasi kuukauden lomalta takaisin Seinäjoelle kotimaastaan, missä hän vietti lomaa kolmen lapsensa kanssa. Viime vuonna elokuun siirtoikkunassa SJK:n paitaan siirtynyt Oliinyk ehti pelata viime kaudella 13 ottelua ja tehdä niissä neljä maalia. Esitykset olivat siinä määrin vakuuttavia, että SJK käytti heti miehen sopimuksessa olleen option kaudesta 2019.

- Tuntuu hyvältä aloittaa uusi kausi. Ja itselleni on tärkeää saada ehjä pre-season, Oliinyk kertoo SJK TV:n haastattelussa.

- On hvin tärkeää päästä treenaamaan joukkueen kanssa alusta alkaen. Siten tutustuu paremmin pelaajiin ja tietää, mitä he tekevät kentällä, hän painottaa.

Ukrainan maajoukkueessa, Saksan Bundesliigassa ja Hollannin Eredivisiessä pelannut Oliinyk uskoo, että SJK:n joukkueesta tulee nyt paljon yhtenäisempi.

- Minun mentaliteettini on aina pyrkiä voittamaan. Minun mielestäni SJK on erittäin hyvä seura Suomessa, Oliinyk huomauttaa.

SJK kohtaa joulukuun harjoitusjaksolla FF Jaron harjoitusottelussa perjantaina 21.12. kello 15. Sen jälkeen joukkue jää joulutauolle ja jatkaa taas valmistautumista kauteen 4. tammikuuta alkaen.

Lisää uutisia