AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 8.12.2018

Konkaripelaajan uran jatko Veikkausliigassa vielä auki

Konkaripelaajan uran jatko Veikkausliigassa vielä auki

Henri Myntillä on takana jo komea ura. (Kuva: Juha Tamminen)

KPV palasi kauden päätteeksi takaisin liigakartalle lähes 30 vuoden tauon jälkeen, kun se voitti liigakarsinnoissa TPS:n vierasmaalisäännöllä. Yksi KPV:n kulmakivistä on vuosien ajan ollut seuran oma kasvatti Henri Myntti, jonka unelma kasvattiseuran pelaamisesta Veikkausliigassa vihdoin toteutui.

Myntti, 36, on viimeiset neljä vuotta käynyt töissä pelaamisen ohella ja uran jatko on vielä harkinnassa. Liigakokemusta häneltä löytyy muun muassa FF Jarosta, FC Hämeenlinnasta ja Tampere Unitedista, jonka riveissä hän voitti myös maalikuninkuuden kaudella 2008. Ulkomailta on kertynyt kokemusta Norjasta Tromssasta sekä Saksasta Hansa Rostockista. Paluu Veikkausliigaan kutkuttelee mielessä, mutta hän ei aio pitää kiirettä päätöksensä kanssa.

- Töiden kanssa on ollut omat haasteensa ja välillä on ollut aika rankkaa. Toistaiseksi kuitenkin sekä KPV että työnantaja ovat tarvittaessa joustaneet. En osaa vielä täysin sanoa jatkuuko ura vielä. Oma motivaatio on se isoin tekijä. Se tärkein tuli nyt saavutettua nousun myötä ja se ajoi minua viime vuodet. Olen ottanut sen asenteen, että puhallan nyt kaiken ensin ulos ja sen jälkeen selvällä päällä katsotaan mitä teen. Toisaalta kyllä se vähän houkuttelisi, mutten koe että minulta puuttuu mitään eikä minulla ole sen suhteen omia tavoitteita. Katsotaan mitä talvi tuo tullessaan, Myntti valottaa uransa jatkoa Pelaajayhdistyksen verkkosivuilla.

Lisää uutisia