FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.49 // 8.12.2018

FC Interin Mäki valottaa joukkueen rakentumisen aikataulua

FC Interin Mäki valottaa joukkueen rakentumisen aikataulua

FC Inter oli päättynellä kaudella Veikkausliigassa seitsemäs. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter kertoi perjantaina solmineensa pelaajasopimukset EIF:sta siirtyvän kanadalaisen Hanson Boakain ja KaaPo:sta siirtyvän Mikke Louhelan kanssa.

Boakain ja Louhelan ohella edustusjoukkueen mukana jatkavat ensi kauden kattavilla U23-sopimuksilla hyökkääjä Joona Järvistö ja keskikenttäpelaaja Matias Lahti.

Interin teknisen johtajan Vesa Mäen mukaan tarkoituksena on taata U23-sopimuspelaajille peliaikaa.

- U23-sopimuspelaajat ovat lähtökohtaisesti edustusjoukkueen mukana olevia kehittyviä pelaajia. Kuitenkin jossain vaiheessa kautta voi tulla eteen tilanteita, jolloin he eivät saa pelata riittävästi edustusjoukkueessa. Silloin voimme antaa heille peliaikaa myös reservijoukkueessa, Mäki selventää Interin verkkosivuilla.

Joukkueen rakentumiseen Mäki on melko tyytyväinen. U23-pelaajien lisäksi joukkueessa on tällä hetkellä 16 pelaajaa, mutta ryhmä saattaa kasvaa jo lähiaikoina.

- Meillä on selkeä näkemys tarvittavista vahvistuksista. Käymme neuvotteluja useiden pelaajien kanssa ja uskon joukkueemme olevan kasassa hyvissä ajoin. Lisää pelaajia tarvitsemme puolustuksessa sekä vasemmalle laitaan että keskelle. Tämän lisäksi myös keskikenttä ja hyökkäys kaipaavat vahvistuksia, Mäki kertoo.

Marraskuun ajan José Riveiron johdolla harjoitellut FC Interin edustusjoukkue pitää joulukuussa taukoa joukkueharjoituksista. Seuraavan kerran joukkue kokoontuu tammikuun alussa.

vko.49 // 12.12.2019
Lisää uutisia