FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.49 // 3.12.2018

Monipuolinen keskikenttäpelaaja KuPS:n riveihin

Monipuolinen keskikenttäpelaaja KuPS:n riveihin

Cem Felek on KuPS:n uusi vahvistus. (Kuva: KuPS)

KuPS ja monipuolinen keskikenttäpelaaja Cem Felek, 22, ovat allekirjoittaneet 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen.

Felek läpäisi viime viikolla seuran lääkärintarkastuksen ja pelaaja liittyy kuopiolaisjoukkueen harjoitusvahvuuteen tammikuussa.

Felek on Veikkausliigan seuraajille tuttu pelaaja, sillä saksalaisturkkilainen vietti lyhyen jakson Rovaniemen Palloseuran riveissä kaudella 2017. Keskikenttäpelaaja on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt kokemaan urallaan paljon ja Felekillä on monipuolinen jalkapallokoulutus. Felek on pelannut saksalaisten junioriakatemioiden jälkeen muun muassa turkkilaisessa Antalyasporissa sekä skotlantilaisessa Aberdeenissa.

- Odotan innolla, että pääsen pelaamaan Kuopion Palloseurassa ja tämä on hieno askel urallani. Olen ollut Suomessa jo aiemmin, joten tunnen oloni kotoisaksi jo nyt pikaisella käynnilläni Kuopiossa. Kaikki Suomessa on minulle jo tuttua, mikä auttaa sopeutumistani uuteen kaupunkiin, pelaaja iloitsee KuPS:n sivuilla.

Felek on pelannut edelliset puoli vuotta Virossa FC Levadian riveissä, jossa hän nousi nopealla tahdilla joukkueensa avainpelaajien joukkoon. Vasenjalkainen keskikenttäpelaaja viimeisteli neljä maalia kolmen Virossa vietetyn kuukauden aikana.

- Tapasin päävalmentaja Jani Honkavaaran ja hän vakuutti minut. Hänellä oli selvä ajatus siitä, miten pelaamme ensi kaudella ja hän näki minun sopivan suunnitelmiinsa loistavasti. Tapaamisen jälkeen olin varma, että haluan olla osa tätä joukkuetta, Felek toteaa.

- Olen todella nopea ja tekninen pelaaja. Olen valmis ottamaan riskejä kentällä, se on minun tyylini. Myös päävalmentaja tietää sen ja se on varmasti yksi syy siihen, miksi olen nyt Kuopion Palloseuran pelaaja, Felek sanoo.

Lisää uutisia