AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 27.11.2018

​FC Inter hankki paluumuuttajan RoPS:sta - "Vielä nuori, mutta silti jo kypsä pelaaja"

​FC Inter hankki paluumuuttajan RoPS:sta - "Vielä nuori, mutta silti jo kypsä pelaaja"

RoPS:ssa kolme viime kautta pelannut Juuso Hämäläinen palaa FC Interiin. (Kuva: Juha Tamminen)

Kolme edellistä kautta Rovaniemen Palloseuraa edustanut 24-vuotias Juuso Hämäläinen palaa FC Interiin. Tämän vuoden Veikkausliigan hopeamitalisti on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen turkulaisseuran kanssa.

Juniorivuosinaan myös kotikaupunkinsa Raisio Futiksessa pelannut Hämäläinen edusti FC Interiä ensimmäisen kerran jo 11-vuotiaana. Seuran A-junioreista FC Interin edustusjoukkueeseen kaudeksi 2013 noussut puolustaja vakiinnutti paikkansa joukkueessa heti ensimmäisellä kaudellaan.

Kaikilla liigakausillaan Hämäläinen on ollut avauskokoonpanon vakionimiä, mistä osoituksena ovat pelatut 168 Veikkausliigan ottelua. FC Interin päävalmentaja José Riveiro onkin tyytyväinen Hämäläisen palatessa Interiin.

- Juuso on tärkeä palanen joukkueeseemme ja erittäin luotettava pelaaja pelin joka vaiheeseen. Hän on henkisesti vahva, kovasti töitä tekevä ja kilpailuhenkinen pelaaja, joka haluaa jatkuvasti kehittää itseään. Joukkueeseen tarvitaan juuri tämän mentaliteetin pelaajia. Hän on myös fantastisessa iässä: vielä nuori, mutta silti jo kypsä pelaaja. Hän osoitti kyvykkyytensä erityisesti viime kaudella Rovaniemellä, Riveiro kuvailee.

Hämäläinen siirtyy Rovaniemeltä Interiin odottavaisin mielin.

- On mukava palata kotiin Interiin. Odotan etenkin Riveiron valmennuksessa harjoittelua. Hän jakaa RoPS:in päävalmentaja Koskelan kanssa saman pelifilosofian, joka tuntuu itsellenikin kaikkein omimmalta, Hämäläinen kertoo.

Hämäläinen liittyy FC Interin joukkueen mukaan tammikuun alussa.

Lisää uutisia