AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 25.11.2018

FC Lahti palaa harjoituksiin maanantaina - viikon kruunaa ottelu KuPS:ia vastaan

FC Lahti palaa harjoituksiin maanantaina - viikon kruunaa ottelu KuPS:ia vastaan

FC Lahti palaa harjoituksiin maanantaina ja kohtaa viikon päätteeksi perjantaina KuPS:n harjoitusottelussa.

Kentällä tullaan näkemään useita uusia kasvoja, kun Sami Ristilä avaa viikon harjoitukset. Mukana on myös ensimmäiseen valmennuspestiinsä tarttuva Pekka Lagerblom, joka palaa samalla kotikaupunkiinsa.

- Mielenkiinnolla odotan tulevaa kautta, työsarkaa riittää varmasti. Rinkiimme on tulossa paljon nuoria pelaajia. On iso ja kiva haaste valmentaa ja tukea heitä niin, että heistä kasvaisi hyviä liigafutareita, Lagerblom toteaa.

- Ensimmäiset viikot mennään testipelaajilla ja nuorilla, sopimuspelaajat palaavat takaisin vähän myöhemmin. Tämä on hyvää aikaa nähdä nuoria paremmin ja kokeilla eri asioita, hän jatkaa.

FC Lahden joukkueenrakennus on hyvässä vaiheessa. Ryhmää tulevat vahvistamaan SJK:sta paluun tekevä Matti Klinga, Ilveksestä palaava Jani Tanska sekä saksalainen maalivahti Patrick Rakovsky. Nuorista uusia sopimuksia ovat allekirjoittaneet tähän mennessä Pyry Lampinen ja Matias Niuta.

- Etsimme vielä kolmesta neljään kokeneempaa pelaajaa. Keskikentälle on ainakin haussa sekä puolustavaan että hyökkäävään rooliin pelaajia ja kärkeen maalintekijä.

FC Lahden valmennusryhmän muodostavat pääkäskyttäjä Sami Ristilä, apuvalmentaja Lagerblom ja toinen apu- ja fyysinen valmentaja Toni Huuhka. Maalivahtivalmentajana jatkaa Ari Korhonen.

Lagerblom käy parhaillaan UEFA B-valmentajatutkintoa, jonka viimeinen lähijakso on ohjelmassa helmikuussa. FC Lahdessa "Laage" toimii edustusjoukkueen apu- ja A-junioreiden vastuuvalmentajana.

FC Lahti kohtaa KuPS:n perjantaina 30.11. Mukkulassa klo 15.15. Vuoden viimeisessä harjoitusottelussa vastaan asettuu Ykkösen joukkue FC Haka. Tuo ottelu pelataan torstaina 13.12. Mukkulassa klo 15.15.

Lisää uutisia