AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.46 // 16.11.2018

​IFK Mariehamnin valmennusjohto jatkaa entisessä kokoonpanossaan

​IFK Mariehamnin valmennusjohto jatkaa entisessä kokoonpanossaan

IFK:n penkillä nähdään tuttuja kasvoja Lundiksen johdolla myös kaudella 2019. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn on sopinut joukkueen valmennusjohdon ja taustaryhmän kanssa jatkosta tulevalle kaudelle 2019.

Muutoksia taustaryhmässä ei tapahdu. Sekä päävalmentaja Peter Lundberg että fyysinen valmentaja Kristoffer Weckström ovat jo aiemmin solmineet jatkosopimukset.

Nyt myös apuvalmentaja Daniel Norrmén ja maalivahtivalmentaja Johan Sundman ovat sopineet jatkosta. Samoin Jan-Ove Eriksson jatkaa joukkueenjohtajana kaudella 2019.

- Tietyt asiat helpottavat joukkueen rakentamista ja yksi tällainen on valmennus- ja taustaryhmän varmistuminen, jotta he voivat olla aktiivisesti mukana päätöksenteossa ensi vuoden pelaajistoa koskien. Lisäksi uusien ja nykyisten pelaajien on helpompi tehdä päätöksiä, kun he tietävät millainen valmennusryhmä joukkuetta johtaa, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson kuvaa.

- Tämän johdosta on hyvä, että olemme nyt saaneet valmennus- ja taustaryhmän kaudelle 2019 varmistettua. Tähtäimemme on toimia pitkäjänteisesti ja pitää ryhmä koossa – olen tyytyväinen, että siinä nyt onnistuimme. Valmentajamme ja taustamme kehittyvät ja ovat innokkaita oppimaan uutta, joten on mielenkiintoista nähdä miten Lundis joukkoineen kehittää itseään ja joukkuetta ennen tulevaa kautta.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia