FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.46 // 12.11.2018

​IFK Mariehamnissa isot odotukset hyökkääjähankinnalle: "Potentiaalia paljon enemmän"

​IFK Mariehamnissa isot odotukset hyökkääjähankinnalle: "Potentiaalia paljon enemmän"

Kuva: Juha Tamminen

Hyökkääjä Aristote Mboma, 24, on allekirjoittanut kaksivuotisen sopimuksen IFK Mariehamnin kanssa.

Mboma edusti kahden viime kauden ajan SJK:ta.

- Olemme tarkkailleet häntä SJK:ssa ollessaan ja hän on vaikeasti pideltävä kylmäpäinen hyökkääjä. Viime kausi SJK:ssa oli pettymys sekä pelillisesti että tuloksellisesti ja sekä me että Mboma ollaan sitä mieltä, että hänellä on potentiaalia tehdä paljon enemmän kuin neljä maalia kaudessa, jotka hän teki viime kaudella SJK:lle.

- Olemme mielissämme, että saimme hänet sitoutumaan joukkueeseemme kahdeksi seuraavaksi vuodeksi. Se on selvä etu, että hän on pelannut Suomessa ja Veikkausliigassa jo pitkään ja uskomme, että hän pääsee nopeasti joukkueeseemme sisään ja tulee olemaan tuottava voima meille, toteaa IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson.

Lisää uutisia