AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 4.11.2018

Kuvasatoa Captain's Ballista - tähtiä ja palkintoja

Kuvasatoa Captain's Ballista - tähtiä ja palkintoja

Kuva: Atte Kajova / Westerback

Kotimainen jalkapallokausi 2018 on Veikkausliigakarsinnan myötä päättynyt kentillä ja on hyvä hetki palata vielä muutamien kuvien muodossa perjantaina 2.11. järjestettyyn perinteiseen Captain's Ball -gaalaan.

Kauden päätösgaalassa palkittiin perinteiseen tapaan ansioituneita pelaajia, valmentajia ja muita jalkapallotoimijoita. Veikkausliigan yhteistyökumppani Westerback lahjoittamia palkintokellojakin lähti uuteen osoitteeseen lukuisia.

Tuttuja hahmoja kentiltä ja niiden laitamilta monille, nyt kuitenkin gaalaympäristössä...


Kaikki kuvat: Atte Kajova / Westerback

Lisää uutisia