FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.44 // 3.11.2018

​TPS-kapteeni pettyi: "Meidän olisi pitänyt jatkaa omaa peliä"

​TPS-kapteeni pettyi: "Meidän olisi pitänyt jatkaa omaa peliä"

TPS:n kapteeni Sami Rähmönen teki joukkueen ainoan maalin lauantaina. Se ei kuitenkaan pelastanut turkulaisia tippumiselta. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS:n kapteeni Sami Rähmönen ei peitellyt pettymystään Veikkausliigakarsinnan toisen osaottelun jälkeen.

KPV teki lauantaina tarvittavan, kun se haki Turusta tasapelin TPS:n vieraana lukemin 1-1. Joukkue voitti otteluparin vierasmaalisäännön turvin ja nousee ensi kaudeksi Veikkausliigaan. TPS:n kohtalona on palata ensi kaudeksi takaisin Ykköseen.

Turkulaisjoukkueen kapteeni Sami Rähmönen ei peitellyt ottelun jälkeen pettymystään.

- Me lopetettiin pelaaminen ensimmäisen jakson loppupuoliskolla. Meidän olisi pitänyt jatkaa omaa peliä ja uskaltaa enemmän. Saimme toisella jaksolla hyvän paineen, mutta se voittomaali jäi puuttumaan, Rähmönen kertasi herkistyneenä.

Kokenut laitapuolustaja tiesi etukäteen, että luvassa on hankala ottelu.

- Totta kai altavastaaja Kokkolalla oli se fiilis ja voitontahto päällä tulla tänne, joka auttoi selvästi. He halusivat enemmän ja en tarkoita sitä, että me emme olisi halunneet. Totta kai halusimme ja taistelimme loppuun asti. Kaksi tasaväkistä joukketta. Tasaista oli, mutta kyllä tämä ketuttaa. Kokkola vei. Onneksi olkoon heille.

Rähmönen ei lähtenyt perkamaan syvemmin syitä tippumiselle.

- Valmennus ja johto saa puhua siitä, mikä meni pieleen. Oliko joukkue riittävän vahva liigatasolle? Oli ja ei ollut.

- Pelattiin hienoja pelejä ja jätkät on hemmetin hienoja. Se on kaikkein tärkeintä. Raskas kausi on ollut, Rähmönen huokaisi.

TPS:n joukkue tulee todennäköisesti muuttumaan ensi kaudelle jonkin verran. Seuralegenda ja fanien suuri suosikki Rähmönen ei osannut vielä sanoa oman uransa jatkosta mitään.

- Katsotaan jatkuuko ja missä jatkuu, Rähmönen kuittasi.

Lisää uutisia