AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 1.11.2018

FC Lahti ja Lahden Reipas solmivat yhteistyösopimuksen

FC Lahti ja Lahden Reipas solmivat yhteistyösopimuksen

FC Lahti ja Kakkoseen ensi kaudeksi noussut Lahden Reipas ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Pitkäjänteiseksi tarkoitettu sopimus on voimassa toistaiseksi.

Yhteistyöllä seurat haluavat kehittää lahtelaista jalkapalloa ja parantaa molempien seurojen urheilullista toimintaympäristöä.

FC Lahti on menestyksekkäästi rakentanut seurayhteisöä toimintansa tueksi ja uudella yhteistyösopimuksella saman kaupungin toisen seuran kanssa halutaan taata joustava päivittäinen yhteistyö, joka tukee molempien seurojen pelaajakehitystä ja sitä kautta kilpailullisten tavoitteiden saavuttamista.

Yhteistyö mahdollistaa muun muassa FC Lahti A:n ja Lahden Reippaan yhteiset harjoitukset. Yhteisiä harjoitusvuoroja on alustavasti useita kertoja viikossa.

FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen iloitsee yhteistyön aloittamisesta perinteikkään lahtelaisseuran kanssa.

– Yhteistyösopimus mahdollistaa sen, että nuoret pelaajat pääsevät harjoittelemaan laadukkaassa ympäristössä ja molempien seurojen valmentajilla on mahdollisuus nähdä heidän tekemistään ympäri vuoden. Myös valmentajien välinen tiedonvaihto on tärkeässä roolissa yhteistyötä. Tässä konkretisoituu seurayhteistyö, jossa Reipas edustaa pitkiä perinteitä ja FC Lahti kaupungin modernia lippulaivaa, Honkanen vertaa.

Lisää uutisia