AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 31.10.2018

Loistavan vaikutuksen seurassa tehnyt hyökkääjä jatkaa Ilveksessä

Loistavan vaikutuksen seurassa tehnyt hyökkääjä jatkaa Ilveksessä

Ilves kertoo verkkosiuillaan, että heinäkuussa FC Nordsjællandista tamperelaisseuraan siirtynyt 19-vuotias norsunluurannikkolainen hyökkääjä Tiemoko Fofana jatkaa Ilveksessä myös kaudella 2019.

Sopimuksessa on lisäksi seuran optio kaudesta 2020.

Fofana saapui Ilvekseen heinäkuun alussa ja hän vakuutti joukkueen valmennuksen välittömästi lyhyen testijaksonsa aikana. Ensimmäisen ottelunsa Veikkausliigassa hän pelasi 22.7. pelatussa kotiottelussa PS Kemiä vastaan. Ilves voitti ottelun lukemin 2-0. Fofana viimeisteli itse ottelun ensimmäisen mallin ja syötti Marius Noubissin viimeistelemän 2-0 maalin. Hänet myös valittiin oikeutetusti ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Fofana kartutti tehotilastoaan vielä yhdellä maalisyötöllä seuraavassa ottelussa, kun Ilves haki 1-3 vierasvoiton TPS:stä. Vallitettavasti tämän jälkeen harjoituksissa sattunut loukkaantuminen päätti miehen hienosti alkaneen kauden vain kahden ottelun jälkeen.

Fofanan kuntoutuminen loukkaantumisesta on sujunut erittäin hyvin ja tämän hetken arvion mukaan hän on täydessä pelikunnossa Veikkausliigakauden 2019 alkaessa.

Lisää uutisia