FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.44 // 31.10.2018

KuPS pitkään sopimukseen lupaavan maalivahdin kanssa

KuPS pitkään sopimukseen lupaavan maalivahdin kanssa

Kuopion Palloseura on tehnyt monivuotisen pelaajasopimuksen nuoren maalivahdin Aleksi Honka-Hallilan kanssa.

17-vuotias Aleksi Honka-Hallila saapui KuPS:n vahvuuteen marraskuussa 2016 Jipon organisaatiosta, jonka jälkeen maalivahti on jatkanut kehittymistään. Tällä kaudella häni nousi edustusjoukkueen harjoitusrinkiin.

Honka-Hallilalle kertyi kaudella 2018 otteluita KuPS:n A-junioreissa, jonka lisäksi maalivahti esiintyi vajaat kymmenen kertaa KuFun riveissä Kakkosessa. Hyvät otteet huomattiin myös Kuopion ulkopuolella ja 20.9. nuori pääsi tekemään maajoukkuedebyyttinsä, kun Suomen U18-maajoukkue kohtasi Valko-Venäjän.

Lisää uutisia