AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 29.10.2018

​"Jalkapalloon ei kosketa" - VPS vetää henkeä kauden jälkeen

​"Jalkapalloon ei kosketa" - VPS vetää henkeä kauden jälkeen

VPS-pelaajat pitävät nyt pientä taukoa. (Kuva: Juha Tamminen)

Hiukan vaihtelevan kauden kuudenteen sijaan päättänyt VPS lähtee lataamaan akkuja tulevaa kautta varten pikku hiljaa.

VPS:n joukkue ottaa nyt muutaman päivän happea, mutta harjoittelua jatketaan marraskuussa.

- Pelaajat viettävät aikaa yhdessä ja käyvät pelailemassa muita lajeja pari kertaa tuossa loppuviikosta. Jalkapalloon ei kuitenkaan ensi viikolla kosketa. Itse olen maanantaista torstaihin Tanskassa, Midtjyllandissa vierailulla. Perjantaina on sitten Captain's Ball -tapahtuma, päävalmentaja Petri Vuorinen kertoo.

- Marraskuussa jatkamme harjoittelua ja saatamme pelata silloin jo yhden harjoituspelinkin. Tavoite on se, että jokainen pelaaja lähtee joululomalle hyvässä kunnossa. Tehdään hyvät pohjat siis niillekin, jotka ovat olleet nyt pitempään sivussa.

VPS:n henkilöstö niin valmennuksessa kuin pelaajistossakin tulee kokemaan joitain muutoksia. Sopimustilanteesta tiedotetaan tarkemmin marraskuun aikana. Tässä vaiheessa sekä seura, että päävalmentaja Vuorinen, haluavat kiittää kaikkia tällä kaudella mukana olleita henkilöitä.

- Kausi on aina pitkä ja kova setti kaikille. Iso kiitos staffille ja pelaajille. Olemme painaneet hienosti ja intohimolla kauden läpi. Seuraan on saatu aikaan ammattimainen työkulttuuri ja nautimme yhdessäolosta. Se on jotain, mistä meidän tulee pitää jatkossakin kiinni, Vuorinen sanaili.

Lisää uutisia