AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 28.10.2018

​TPS käänsi katseen karsintoihin: "Teemme varmasti aivan kaikkemme"

​TPS käänsi katseen karsintoihin: "Teemme varmasti aivan kaikkemme"

Kuva: Juha Tamminen

TPS oli HJK-ottelussa pakkovoiton edessä ja tappion myötä joukkue joutuu karsimaan liigapaikastaan Ykkösessä toiseksi sijoittunutta KPV:tä vastaan.

Kokkolalaiset antoivat myrskyvaroituksen iskukyvystään lauantaina iskemällä FC KTP:n verkkoon kolme osumaa jo ensimmäisellä puoliajalla. Liigakarsinnat aloitetaan Kokkolassa keskiviikkona 31.10 klo 15.00 alkaen. Toinen osaottelu pelataan Veritas Stadionilla lauantaina 3.11. klo 15.00 alkaen.

TPS:ltä puuttui lauantaina seitsemän maalia Veikkausliigassa viimeistellyt Sterling Yateke. Toinen hyökkäyspään sielu, Mika Ääritalo, joutui jättämään HJK-ottelussa kentän jo 25. minuutin kohdalla.

- Teemme töitä sen eteen, että saamme loukkaantuneita takaisin KPV-otteluihin. Miro Tenhon jouduin ottamaan nyt vaihtoon, koska hänellä oli pientä tuntemusta takareidessä, ei haluttu ottaa mitään riskiä. Valmistautumisaika karsintapeleihin on todella lyhyt, mutta koetamme käyttää aikamme olennaiseen. Teemme varmasti aivan kaikkemme, että TPS:n tarina Veikkausliigassa jatkuisi, TPS-luotsi Mika Laurikainen lupaa.

Lisää uutisia