FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.43 // 27.10.2018

KuPS voitti Veikkausliigan pronssia, TPS karsintoihin

KuPS voitti Veikkausliigan pronssia, TPS karsintoihin

HJK on kauden 2018 mestari. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan viimeinen kierros tarjosi jännitystä, kun FC Honka ja KuPS taistelivat tahoillaan pronssimitalista. Molemmat joukkueet voittivat lopulta ottelunsa ja mitalit veivät kuopiolaiset.

KuPS ja FC Honka lähtivät päivän kierrokselle tasapisteissä, mutta kuopiolaisten maaliero oli kahden osuman verran parempi. FC Honka voitti omassa ottelussaan VPS:n 3-1. KuPS oli kovilla IFK Mariehamnin vieraana, mutta vei lopulta 2-1-voiton Petteri Pennasen 87. minuutilla iskemällä osumalla. KuPS voitti näin kauden pronssimitalit.

Taulukon toisessa päässä karsijan paikka oli vielä auki ennen päätöskierrosta. TPS ei onnistunut yllättämään mestari HJK:ta, joka vei voiton puhtaasti 4-0-lukemin. Näin ollen TPS kohtaa liigakarsinnoissa Ykkösessä toiseksi sijoittuneen KPV:n.

HJK voitti kauden Veikkausliigan, toiseksi sijoittui lauantaina Ilveksen voittanut RoPS ja kolmanneksi KuPS. FC Honka on neljäs, Ilves viides, VPS kuudes, FC Inter seitsemäs, FC Lahti kahdeksas, SJK yhdeksäs, IFK Mariehamn kymmenes ja TPS yhdestoista. Viimeisessä ottelussaan FC Lahden voittanut PS Kemi on kahdestoista ja tippuu ensi kaudeksi Ykköseen.

Lisää uutisia