AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 27.10.2018

KuPS-hyökkäjää varmana: ”Me otetaan ne kolme pinnaa”

KuPS-hyökkäjää varmana: ”Me otetaan ne kolme pinnaa”

Kuva: Juha Tamminen

Rasmus Karjalainen on pelannut huikean sarjakauden Kuopion Palloseuran riveissä ja on nyt voittamassa joukkueen tämän kauden maalikuninkuutta 16:lla liigaosumallaan.

Erinomaiset peliotteet toivat Rasmus Karjalaiselle myös ensikutsun A-maajoukkueeseen ja toukokuussa hänet valittiin Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi. Hyökkääjä viimeisteli heinäkuussa riemukkaan vierasmaalin Kööpenhaminassa pelatussa europelissä.

- Kyllä on ollut hieno sarjakausi. Tavoitteena oli tehdä tällä kaudella 15 liigamaalia ja se onnistui. Veikkausliigan maalintekijäkuninkuuden olisin myös halunnut saavuttaa, nyt se menee HJK:n Klaussille. Nälkää on vielä. Ylä- ja alamäkiä on ollut, kauden lopussa me on noustu hienosti mukaan tähän tilanteeseen, Karjalainen muistuttaa.

Maalitykki siirtyi viime talvena PS Kemistä Kuopioon ja hän toimii kuopiolaisseuran läheisen yhteistyökumppanin Pihlajalinnan kummipelaajana. Ensimmäinen KuPS-kausi on vastannut kunnianhimoisen pelaajan ennakko-odotuksia.

- Ja on jopa ylittänyt ne. Seura on auttanut joka asiassa hienosti ja joukkuehenki on priimaa. Tavoitteena oli nousta pelaajana seuraavalle tasolle ja koen, että olen sen stepin myös ottanut. Pelaajana olen kehittynyt joka tavalla, fyysisyyttä on tullut lisää ja pelikäsitys on parantunut.

Kuopiolaisilla on lauantaina mahdollisuus saavuttaa mitali, kun värikäs liigakausi päättyy Ahvenanmaalla. Viimeinen taisto on nyt edessä ja "Rasse" toivoo kovaa ja äänekästä kannustusta jokaiselta paikalle saapuvalta keltamustan kannattajalta.

- Tulee saletisti tiukka matsi, IFK taistelee omasta elämästään. Iso kiitos joka ikiselle KuPS-kannattajalle upeasta tuesta ja upeasta kannustuksesta, on hienoa kun tulette juttelemaan ja kannustamaan meitä. Jokainen pelaaja haluaa saavuttaa lauantaina voiton, mitalin ja europaikan. Me otetaan ne kolme pinnaa, ei muuta kuin kovaa kannustusta kehiin ja laitetaan laivalla bileet pystyyn! pelaaja heittää.


IFK Mariehamn-KuPS Wiklöf Holding Arenalla lauantaina 27.10. klo 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia