FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.43 // 27.10.2018

Koskela kiitteli omiaan: ”Tämä oli todella kova suoritus”

Koskela kiitteli omiaan: ”Tämä oli todella kova suoritus”

Kuva: Juha Tamminen

RoPS oli varmistanut Veikkausliigan hopeamitalit jo edellisellä kierroksella, mutta päätti kauden vielä 1-0-voittoon Ilveksestä.

Mitalijuhlissa päävalmentaja Toni Koskela, kuten harva muukaan, ei enää lähtenyt perkaamaan juuri päättynyttä Ilves-peliä. Ajatukset olivat koko kaudessa ja siinä, mitä joukkue kauden aikana saavutti.

- Tuloksellisesti aivan huikea kausi, Koskela kommentoi.

- Jos katsoo pelkästään sarjan pistetaulukkoa, se kertoo siitä, kuinka kovatasoinen kausi tämä on ollut. Mitalien ulkopuolelle jäätiin 58 pisteellä. Meidän 62 pisteellä on ihan lähivuosina voitettu jopa mestaruuksia.

Ottelussa oli juhlaa, mutta myös haikeutta. RoPS:n pitkäaikainen kapteeni Antti Okkonen päätti pelaajauransa 75. minuutilla. Kuin RoPS:n nykylinjaa korostaen vaihdosta kentälle juoksi nuori oma kasvatti Rasmus Degerman.

- Ylpeä ja tyytyväinen totta kait, Koskela vielä tiivisti tunnelmansa.

- Viimeisessä pelissä on aina oma erityinen tunnelmansa ja ehkä pientä haikeuttakin. Tällaisen menestyksen jälkeen se ehkä korostuu entisestään. Pelaajat, valmennustiimi, seura, aivan kaikki tässä mukana olleet. Tämä oli todella kova suoritus.

Lisää uutisia