FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.43 // 27.10.2018

​FC Lahden kausi päättyi pettymykseen: "Oltiin pikkuisen housut kintuissa"

​FC Lahden kausi päättyi pettymykseen: "Oltiin pikkuisen housut kintuissa"

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti pelasi todella heikon syksyn ja kausi päättyi 1-2-kotitappioon PS Kemille.

FC Lahti meni 66. minuutilla johtoon, mutta PS Kemi tuli kahdella pikaisella maalilla ohitse ja porhalsi voittoon.

– Tappio ei tietenkään miellytä. Meillä ehkä jalat pikkuisen loppuivat, mutta siihen meidän maaliin asti oli erittäin aktiivista pelaamista. Kemi tuli kyllä niin nopeasti takaisin, että oltiin pikkuisen housut kintuissa siinä 2-1 -tilanteessa. Ehkä se oli minikuva koko meidän kaudesta, mitä tänään tapahtui, FC Lahden luotsi Sami Ristilä summasi.

FC Lahti rakentaa jo kovaa vauhtia ensi kauden joukkuetta. Ristilän mukaan työ on hyvällä mallilla. Työtä kuitenkin riittää.

– Muutama sopimus on tullut ja ollaan aika alkuvaiheessa. Meidän pitää löytää pelaajia, jotka pystyvät suorittamaan 90 minuuttia tuolla tasolla, mitä tänään parhaillaan nähtiin. Tietysti meillä on nuoria kasvamassa ja varmasti osa tästä porukasta jatkaa. Sitten pitää löytää muutama hyvä pelaaja, jotta me saadaan ehyt kokonaisuus, Ristilä puntaroi.

Lisää uutisia