FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.43 // 27.10.2018

Allen tyytyväinen nousuun: "Seinäjoella se ei ole koskaan helppoa"

Allen tyytyväinen nousuun: "Seinäjoella se ei ole koskaan helppoa"

John Allenille jäi lopulta hyvä maku kaudesta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter päätti Veikkausliigakauden 2-2-vierastasapelillä SJK:ta vastaan noustuaan tappioasemasta.

Interin päävalmentaja John Allen oli lopulta tyytyväinen pisteeseen. Hänen mukaansa joukkue näytti luonnetta tullessaan tasoihin kahden maalin takaa.

- Olen todella ylpeä siitä, miten joukkue tuli tasoihin kahden maalin takaa. Seinäjoella se ei ole koskaan helppoa. Tasapeli oli oikeutettu tulos tässä pelissä lopulta, myönsi Allen.

Allenin mukaan Inter oli ottelussa niskan päällä. Kotijoukkueen maalit sekoittivat joukkueen peliä, mutta toisella jaksolla peli sujui jälleen hyvin.

- SJK:n maaleihin asti hallitsimme peliä. Toisella jaksolla pyrimme pitämään pelaajia enemmän keskustassa ja se toimi. Olimme vaarallisempia ja sen avulla saimme koko ajan painetta SJK:n maalille, analysoi Allen.

Vaikka Inter ei lopulta saavuttanut sen tavoitettaan, kuudetta sijaa Veikkausliigassa, antoi Allen kiitoksen ryhmälleen.

- Pelaajat ja taustat tekivät töitä suurella sydämellä. Saavutimme europaikan ja siihen pitää olla tyytyväinen. Kuudes sija jäi lopulta pienestä kiinni, mutta pelaajat antoivat jälleen kaikkensa, kiitteli Allen.


Lisää uutisia