AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 26.10.2018

PS Kemi nimesi kilpailujaoston hoitamaan pelaajarekrytointia ja päävalmentajavalintaa

PS Kemi nimesi kilpailujaoston hoitamaan pelaajarekrytointia ja päävalmentajavalintaa

PS Kemi on perustanut kilpailujaoston, jonka tehtävänä on hoitaa seuran pelaajatarkkailua, -rekrytointia ja -sopimuksia. Lisäksi nelihenkinen jaosto on vahvasti mukana valitsemassa seuran seuraavaa päävalmentajaa.

Ryhmä on koottu oman kylän pojat -hengessä ensimmäisten uusien pelaajarekrytointien tapaan. Ryhmässä ovat Jukka Kuusisto, Jukka Ikäläinen, Arto Hakala ja Antti Pasanen.

- Olen vilpittömän ylpeä voidessani esitellä näin tasokkaan "oman kylän poikien" ryhmän, jossa on valtavasti jalkapallokokemusta, -osaamista ja -intohimoa, PS Kemin toimitusjohtaja Jarkko Ruhanen toteaa.

Päävalmentajahaku päättyy sunnuntaina 28. lokakuuta. Sen jälkeen jo kilpailujaosto käy läpi hakijat ja tekee esityksensä haastatteluun kutsuttavista ehdokkaista. Lopullisen päätöksen päävalmentajasta tekee seuran hallitus. Päävalmentaja on määrä valita marraskuun loppuun mennessä.

- Hakijoita tai tehtävästä kiinnostuneita on tällä hetkellä kymmenkunta. Mukana on erittäin mielenkiintoisia nimiä, niin kotimaasta kuin ulkomailtakin, esimerkiksi Brittein saarilta ja Ruotsista, Ruhanen mainitsee.

Valittu päävalmentaja liittyy jaostoon valintansa jälkeen, jonka jälkeen se paneutuu pelaajarekrytointien ohella PS Kemin ensi kauden Ykkösen joukkueen pelitavan määrittelyyn, siihen mitä seuran lanseeraama "merimiesjalkapalloilu" tulee pitämään sisällään. Lisäksi jaoston toimenkuvaan lukeutuu alueen seurayhteistyön edistäminen.

- Menneinä vuosina on toimittu onnistuneesti hiukan samantyyppisesti, Ruhanen huomauttaa viitaten muun muassa valtakunnan huipulle nousseiden Billy Ionsin ja Filip Valencicin rekrytointeihin.


FC Lahti-PS Kemi Kisapuistossa lauantaina 27.10. kello 15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia