AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.43 // 25.10.2018

RoPS jatkoi luottopelaajansa sopimusta - ”Toimii hyvänä esimerkkinä ammattilaisuudesta”

RoPS jatkoi luottopelaajansa sopimusta - ”Toimii hyvänä esimerkkinä ammattilaisuudesta”

Kuva: Juha Tamminen

Kausilla 2011-2012 ja sen jälkeen yhtäjaksoisesti kaudesta 2016 Rovaniemen Palloseuraa edustanut Eetu Muinonen jatkaa RoPS-paidassa. Uusittu sopimus kattaa kauden 2019.

Eetu Muinosella on ollut vahva rooli Rovaniemen Palloseuran tämän kauden menestyksessä. Monipuolinen keskikenttämies on joukkueen luottopelaajia, jolta voidaan odottaa virheetöntä peliä joka ilta.

Tämän kauden Veikkausliigan hopea on Muinoselle ensimmäinen mitali RoPS-paidassa. MyPa-vuosilta Muinosella on jo Suomen mestaruus kaudelta 2005 ja Suomen Cupin voitto kaudelta 2004.

- Eetu on meille tärkeä. Hän on kokenut pelaaja, joka toimii hyvänä esimerkkinä ammattilaisuudesta niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin, RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela kehuu.

- Häntä ei nähdä kovin usein lehtien otsikoissa, mutta Eetun merkityksen huomaa hänen ollessa pois kokoonpanosta. Eetu osaa tehdä pelin eri vaiheissa juuri oikeita valintoja.

Muinonen itsekin on tyytyväinen paitsi saamastaan vastuusta myös Rovaniemen Palloseuran nykyisestä suunnasta niin seuran kuin erityisesti valmennuksen osalta.

- Seuran puolelta meillä on kaikki kunnossa. Perhe viihtyy Rovaniemellä, ja joukkueessa on hyvä henki sekä tekemisen meininki, Muinonen kertoo.

- Mutta myös valmennuksella oli päätökseen valtava merkitys. Ympäristö on tärkeä, sillä työskentelemme päivittäin tiiviisti yhdessä. Tonin ja Pasi Tuutin kanssa asiat toimivat erittäin hyvin.

Koskelan ja Tuutin ajama uusi RoPS-pelitapa saa 32-vuotiaalta pelaajalta varauksettoman kiitoksen.

- Pidän erittäin paljon tyylistä, jolla tällä hetkellä pelaamme, Muinonen myöntää.

- Vielä tällä iällä saan itsekin pelaamisesta paljon ja tunnen, että pystyn kehittymään. Urheilijana ja pelaajana kehittyminen sekä oman maksimin hakeminen on se suurin motivaattori.

Eetu Muinonen ja Rovaniemen Palloseura päättävät kauden 2018 hopeajuhliin lauantaina 27.10. ottelussa Tampereen Ilvestä vastaan. Ottelu alkaa kello 15.00. Portit tapahtumaan avautuvat jo kello 13.30.


RoPS-Ilves Rovaniemen Keskuskentällä lauantaina 27.10. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia