FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.43 // 25.10.2018

Maarianhaminassa tiukka päätöspeli: "Isot panokset molemmilla joukkueilla"

Maarianhaminassa tiukka päätöspeli: "Isot panokset molemmilla joukkueilla"

Aapo Mäenpäällä on menossa toinen kausi IFK Mariehamnin paidassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Yksi Veikkausliigan kauden päätöskierroksen mielenkiintoisimmista otteluista pelataan lauantaina Maarianhaminassa. Kotijoukkue IFK Mariehamn on edelleen vaarassa joutua karsintoihin, kun taas vierailija KuPS hamuaa pronssimitaleille.

- Missään nimessä ei ole tulossa helppo peli, sillä KuPS on hyvä jengi. Otimme niiltä dunkkuun viime kotipelissä oikein kunnolla (1-4). Nyt pelissä on isot panokset molemmilla joukkueilla, IFK Mariehamnin puolustaja Aapo Mäenpää puntaroi.

Urallaan yli 30 poikien maaottelua pelannut Mäenpää siirtyi viime kaudeksi FC Hakasta Maarianhaminaan. Ensimmäinen kausi oli lupauksia antava, mutta tänä kesänä on tullut takapakkia. Pelejä on kasassa vasta 11.

- Kauden ensimmäisissä viidessä pelissä taisin olla avauksessa, mutta sen jälkeen peliaikaa on tullut vain satunnaisesti. Odotukset olivat viime vuoden jälkeen kyllä korkeammalla, kun sain pelata parikymmentä ottelua, Mäenpää sanoo.

Mäenpäällä on sopimus IFK Mariehamnin kanssa myös ensi kaudeksi.


IFK Mariehamn-KuPS Wiklöf Holding Arenalla lauantaina 27.10. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia