AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.43 // 24.10.2018

RoPS:n hopeamitalijuhlat käynnistyvät jo kello 11 lauantaina

RoPS:n hopeamitalijuhlat käynnistyvät jo kello 11 lauantaina

RoPS kannattajineen juhlii lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseura varmisti viime sunnuntaina historiansa toisen Veikkausliigan hopeamitalin. Lauantaina RoPS-Ilves -ottelun yhteydessä hopeamitaleita juhlitaan jo kello 11.00 alkaen.

Lauantaipäivä käynnistyy koko perheen etkoilla RoPS Bingon edessä. Yhteistyössä Lapin Safareiden kanssa pystytämme Kävelykadulle Lappi-henkisen kotakylän, jossa RoPS tarjoilee mm. nokipannukahvia ja makkaraa kaikille halukkaille. Perheen pienimmille paikalla on myös maskotti Rolle-poro sekä tietenkin ihan oikea elävä poro. Koko päivän ajan Bingolla on erinomaisia tarjouksia RoPS-fanituotteista.

Kello 13.00 ja 15.00 välillä on erinomaista aikaa hyödyntää RoPS:n yhteistyökumppaneiden Pelipäivä-tarjouksia ja tankata ennen päivän peliä. Lista tarjouksista on jutun lopussa. Tarjoukset saa joko RoPS Kausikortilla tai ottelulipulla.

Portit Keskuskentälle avautuvat kello 14.00. Ottelu RoPS-Ilves käynnistyy kello 15.00. Pääyhteistyökumppanimme tarjoavat otteluun sisäänpääsyn kaikille RoPS-fanituotteita yllään pitäville.

Välittömästi ottelun päätyttyä kentällä käynnistyvät mitalijuhlat. Rovaniemen ykkösbändi Laskutelineen lava roudataan esille, ja mitalit jaetaan RoPS'n'Rollin tahtiin. Tapahtuma päättyy noin kello 17.30.

Mitalien jaon perään joukkue vetäytyy viettämään hetkeksi yhteistä aikaa, mutta kannattajien viralliset jatkot alkavat Oliver's Cornerissa. RoPS-fanituotteita pitäville Oliver's tarjoaa kaikki hanatuotteet kanta-asiakas hintaan. Joukkue saapuu Oliver's Cornerin alakertaan kello 22.00 jälkeen.

Tarkempaa tietoa Pelipäivä-tarjouksista allaolevan lähdelinkin kautta.


RoPS-Ilves Rovaniemen Keskuskentällä lauantaina 27.10. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia