AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 23.10.2018

Honka ei päässyt helpolla Turussa - päätöskierrokselle selvä tavoite

Honka ei päässyt helpolla Turussa - päätöskierrokselle selvä tavoite

Robert Ivanovin edustama FC Honka ei ole onnistunut voittamaan VPS:ää tällä Veikkausliigakaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

Robert Ivanov haluaa Hongan kaatavan VPS:n kauden viimeisessä ottelussa lauantaina.

Pronssimitalista päätöskierroksella taisteleva FC Honka haki sunnuntaina 2-0-voiton Turusta FC Interin vieraana.

Espoolaisten topparin Robert Ivanovin mukaan täysi pistepotti ei irronnut helpolla.

- Hyvä, että saatiin tehtyä enemmän kuin yksi maalia ja kurottua maalieroa. Peli oli vaikea. Veritaksen nurmi ei ollut ihan priimaa ja tuulikin pääsi jonkin verran vaikuttamaan. Mutta eipä tässä helppoja pelejä ole ollut ollenkaan. Ihan hyvä voitto ja saatiin nolla pidettyä, niin siinä mielessä hyvät fiilikset, Ivanov kertasi.

Honka taistelee pronssimitalista KuPS:n kanssa. Molemmilla on 55 pistettä, mutta kuopiolaisilla on kaksi osumaa parempi maaliero.

Viimeisellä kierroksella Honka kohtaa kotonaan Tapiolassa VPS:n. Kaksi aiempaa kohtaamista ovat päättyneet ensin tasapeliin ja sitten "Vepsun" voittoon.

- VPS on ollut varmaan vaikein vastustaja meille tällä kaudella. Viime kotipeli pelattiin ihan hyvin, vaikka hävisimme 0-1. He pelaavat hyvää futista ja yrittävät myös ratkoa asioita pelaamalla. Ei olla vielä tällä kaudella voitettu, niin nyt siihen olisi erinomainen paikka, Ivanov sanoi.


FC Honka-VPS Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 27.10. kello 15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia