AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 22.10.2018

​Avainpelaajan pelaaminen päätöskierroksella epävarmaa - "Pikkuvaivoja"

​Avainpelaajan pelaaminen päätöskierroksella epävarmaa - "Pikkuvaivoja"

Mikko Vilmusen pelikunto on kysymysmerkki. (Kuva: Juha Tamminen)

Mikko Vilmunen ei osannut vielä alkuviikosta sanoa, pystyykö hän pelaamaan lauantaina Veikkausliigan päätöskierroksella.

PS Kemin maalivahti Mikko Vilmunen loisti sunnuntaina poissaolollaan, kun kemiläiset isännöivät IFK Mariehamnia Sauvosaaressa.

Vilmusta, 38, paikkasi tolppien välissä 15 vuotta nuorempi kakkosmolari Tatu Kujanpää, joka piti heti nollapelin debyytissään PS Kemin otettua IFK:sta 2-0-voiton.

Vilmunen oli sivussa miehistöstä loukkaantumisen takia.

- Pikkuvaivoja. Tatu on kumminkin harjoitellut mukana, niin päädyttiin sellaiseen ratkaisuun, että hän pelaa enkä ole ollenkaan kokoonpanossa, Vilmunen kertoi.

Kokenut veskari toivoo olevansa pelikuntoinen lauantain päätöskierroksen vierasottelussa FC Lahtea vastaan. Pelikunto on kuitenkin vielä pieni kysymysmerkki.

- Toivottavasti toipuisi, että pääsisi pelaamaan. Se on tämän ammatin suola. Sitähän varten treenataan ja tehdään kaikki hommat, että pystyisi pelaamaan.

IFK-voitto katkaisi Ykköseen kauden päätteeksi putoavien "Kunkkujen" kuuden pelin tappioputken. Lahteen on siinä mielessä helpompi lähteä.

- Tulos Maarianhaminaa vastaan oli loistava taistelu koko joukkueelta. Lähdetään samalla fiiliksellä Lahtea vastaan, nauttimaan kauden viimeisestä ottelusta. Se on varmasti se tärkein homma, Vilmunen tähdensi.

Vilmunen on pelannut tänä vuonna 16 Veikkausliigan ottelua eli yhden pelin enemmän kuin yhteensä kahden viime kauden aikana.


FC Lahti-PS Kemi Kisapuistossa lauantaina 27.10. kello 15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia