AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 21.10.2018

Veikkausliigakauden päätöskierrokselle jäi vielä paljon pelattavaa

Veikkausliigakauden päätöskierrokselle jäi vielä paljon pelattavaa

KuPS on tiukimmin kiinni kolmossijassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigakauden 2018 toiseksi viimeinen kierros pelattiin sunnuntaina, mutta moni asia jäi vielä odottamaan ratkaisuaan päätöskierrokselle.

HJK on mestari ja RoPS varmisti hopeamitalit, mutta kolmannesta sijasta ja viimeisestä paikasta ensi kauden eurocupeihin käydään vielä tiukkaa taistelua. Kamppailussa ovat mukana enää KuPS ja FC Honka, jotka ovat tasapisteissä ennen päätöskierrosta. Kuopiolaisten etuna on kaksi maalia parempi maaliero ja enemmät tehdyt maalit espoolaisiin nähden.

Taistelussa suorasta säilymisestä tilanne säilyi ennallaan. SJK ja IFK Mariehamn ovat 31 pisteessä ja TPS kaksi pistettä jäljessä. Kolmikosta yksi joutuu karsimaan Veikkausliigapaikastaan. Tasapisteissä SJK on vahvoilla parhaan maalieron myötä, kun IFK puolestaan jää maalieroa vertailtaessa jälkeen molemmista kilpakumppaneistaan.

Pelattavaa on myös ylimääräisestä kotiottelusta kaudelle 2019. Kuusi parasta tämän kauden sarjataulukossa saavat ensi kaudelle 17 kotiottelua muiden joutuessa tyytymään 16 kotipeliin. Kuudennessa sijassa on tiukimmin kiinni VPS, mutta FC Lahti on vain pisteen päässä ja FC Inter vaanii kahden pisteen etäisyydellä.

Veikkausliigakauden 2018 päätöskierros pelataan lauantaina 27. lokakuuta.


Kaikki Veikkausliigaottelut kaudella 2018 suorina lähetyksinä Ruutu-palvelun kautta.

Lisää uutisia