AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.42 // 21.10.2018

Okkonen päättää huippu-uransa hopeajuhliin - ”Seura on kehittynyt valtavasti kuudessa vuodessa”

Okkonen päättää huippu-uransa hopeajuhliin - ”Seura on kehittynyt valtavasti kuudessa vuodessa”

Kuva: Juha Tamminen

35-vuotias Antti Okkonen päättää uransa pääsarjatasolla tähän kauteen ja hopeajuhliin. RoPS varmisti toisen sijan voittamalla VPS:n tänään sunnuntaina 2-1.

RoPS tarvitsi kahdelta viimeiseltä kierrokselta yhden voiton ja nappasi sen jo päätöskierrosta edeltävästä pelistä Vaasasta. Kapteeni Antti Okkoselle juhlat ovat erityisen ainutlaatuiset. "Suke" on pelannut Napapiirillä vuodesta 2013.

- Tämä on ollut matka, jossa olen ollut ilolla mukana. Seura on kehittynyt valtavasti, valtavasti kuuden vuoden aikana. Hienoja valmentajia ja menestystä on tullut. Olemme pystyneet kehittämään ennen kaikkea nuoria, suomalaisia pelaajia. Itse olen ollut mukana kapteenin ja johtajan roolissa. Olen saanut paljon, loistava reissu, Okkonen totesi ottelun jälkeen Ruudun haastattelussa.

- Parempaa lopetusta ei voi olla, hymy ei varmasti lähde kasvoilta muutamaan viikkoon.

Päivän ottelu Vaasassa ei ollut rovaniemeläisille helppo. Joukkue meni rangaistuspotkumaalilla johtoon tunnin kohdalla, mutta kotijoukkue tasoitti 71. minuutilla. Lassi Lappalainen ryöväsi vaasalaisten avauksen varsinaisen peliajan toiseksi viimeisellä minuutilla ja sijoitti 2-1-lukemat maalin alakulmaan.

- Pelinä toinen puoliaika oli meille vaikea. Kautemme on ollut kerrassaan erinomainen, mutta meillä on ollut niitä vaiheita, jolloin peli ei ole kulkenut. Silti olemme pystyneet kairaamaan pisteitä ja niin tänäänkin. Tiesimme, että Vepsun topparit saattavat ylipelata tilanteita. Sieltä (Lassi) Lappalainen haistoi pari kertaa todella hienosti, niistähän ne kaksi maalia sitten tulivat. Helppoa ei ollut, ei.


RoPS-Ilves Rovaniemen Keskuskentällä lauantaina 27.10. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: Ruutu+
Lisää uutisia