AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 21.10.2018

Honkavaara: "Joukkue kokosi itsensä ja hoiti homman kotiin"

Honkavaara: "Joukkue kokosi itsensä ja hoiti homman kotiin"

"Honsu" kiitteli KuPS:n nousua. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS nousi maalin takaa-ajoasemasta 2-1-voittoon TPS:sta ja säilytti asemansa taistelussa pronssimitaleista.

KuPS-joukkueen syysvire jatkuu edelleen erittäin vahvana. Joukkue osoitti jälleen kerran vahvaa luonnetta nousemalla tappioasemasta arvokkaaseen voittoon vaativassa ottelussa.

- Peli ei ollut helppo. Loistoalku saatiin ja muutamia läpiajoja oli. Moni asia toimi hyvin. Paikkoja meillä oli, TPS otti otetta. Tauolla me koottiin rivejä ja pallon ylöstuonti toimi hyvin toisella puoliajalla.

- Oli pientä hermostuneisuutta, kun pelissä on noin isot panokset niin sen ymmärtää. Joukkue kokosi itsensä ja hoiti homman kotiin. Siihen on syytä olla tyytyväisiä, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara iloitsi voittopelin jälkeen.

Kuopiolaisten sarjakausi päättyy viikon kuluttua Ahvenanmaalla ja viimeisessä ottelussa on panoksena pronssimitali ja paikka eurokentille kesäksi 2019.

- Meillä on hyvä formu ja itseluottamus päällä. Jokainen pelaaja tietää, että parantaa pitää jotta saadaan saarelta hyvä lopputulos. Meillä on hyvä keskikenttätilanne ja selkeä sapluuna. Näillä mennään.

- Iso kiitos kaikille kuopiolaisille, on ollut nautinnollista pelata nämä kaksi viimeisintä peliä ison kotiyleisön edessä. Kuopio on hieno futiskaupunki ja mitali me yritetään hoitaa ensi viikonloppuna, päävalmentaja sanoi.


IFK Mariehamn-KuPS Wiklöf Holding Arenalla lauantaina 27.10. kello 15.00. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia