AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 21.10.2018

Allen "tyytyväinen peliin, pettynyt tulokseen"

Allen "tyytyväinen peliin, pettynyt tulokseen"

Tulos oli pettymys John Allenille. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin kauden viimeinen kotiottelu päättyi sunnuntaina 0-2-tappioon pronssikamppailua tiukasti käyvälle FC Hongalle.

Interin päävalmentaja John Allen oli tyytyväinen joukkueen pelaamiseen, mutta pettynyt siihen, ettei joukkueen pistesaldo ottelun jälkeen kasvanut.

- Olen tosi tyytyväinen siihen, miten pelasimme, mutta pettynyt siihen, ettemme saaneet ottelusta pisteitä, harmitteli Allen.

Inter-luotsin mukaan harjoituskentällä kuluneella viikolla harjoitellut asiat näkyivät myös kentällä.

- Harjoittelimme koko viikon aggressiivista prässipelaamista ja onnistuimme siinä hyvin myös tänään. Tavoitteena oli estää Hongan syöttöpeli, minkä saimmekin eliminoitua, analysoi Allen.

Honka-ottelun lopputulema oli Interin osalta sama kuin montaa muuta Veikkausliigan mitalitaistossa olevaa joukkuetta vastaan.

- Olemme pelanneet tällä kaudella hyviä otteluita nyt Honkaa ja myös kahdesti KuPS:aa vastaan. Emme ole niistä otteluista saaneet pisteitä, vaan olemme hävinneet kaikki erikoistilannemaaleilla. Erot ovat näissä peleissä olleet pienet ja pienet nyanssit, kuten esimerkiksi erikoistilanteet nousevat lopulta isoon osaan näissä peleissä, pohti Allen pelin jälkeen.


SJK-FC Inter OmaSP Stadionilla lauantaina 27.10. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksieä Ruudusta.

Lisää uutisia