AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 20.10.2018

Lisää nuoria rinkiin - Ilves pitää kiinni linjastaan

Lisää nuoria rinkiin - Ilves pitää kiinni linjastaan

"Jallu" on tyytyväinen pelaajatilanteeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Kauden kahden viimeisen kierroksen alla Ilves on päässyt valmistautumaan hyvin laajalla ja entistä vankemmin nuorten täyttämällä ryhmällä.

Päävalmentaja Jarkko Wiss jatkaa tuttua linjaansa, jossa juniori-ikäisetkin pelaajat saavat mahdollisuuden näyttää osaamistaan miesten tasolla.

– Harjoitusrinkiimme on loppukaudeksi nostettu kuusi kaveria A- ja B-junnuista sekä Ilveksen kakkosesta. Yksi heistä on Jesse Huhtala, jonka kiinnitimme ihan sopimuksella edustukseen. Hän oli jo talvella säännöllisesti mukana harjoituksissa, mutta aika ei ollut valmis liigavauhtiin. Nyt hänellä on alla hyvä kausi kakkosjengissä ja A-junioreissa. Maaleja on syntynyt ja nyt pitää ottaa seuraava kehitysaskel, Wiss kertoo.

– Jesse on työteliäs hyökkääjä, jolta aina tietää mitä saa. Erinomainen laukaus on vahvuutena. Vielä on paljon töitä edessä, mutta kyllä hänessä potentiaalia on nousta pelaavaan kokoonpanoon.

Samalla pukukoppi pullistelee täyteläisyyttään ja joukkueeseen on tunkua.

– Meillä on treeneissä todella paljon pelaajia käytettävissä. Olemme päässeet vetämään koko kentän peliä, sehän on ihan parasta. Aluksi pienpelejä ja sitten 22 pelaavat keskenään loppujen tehdessä oheistoimintaa.

- Nämä viimeiset harjoitukset ja ottelut ovat hyviä näytönpaikkoja jo ensi kauden sopimuksiakin ajatellen, Wiss muistuttaa.


Ilves-FC Lahti Tammelan stadionilla sunnuntaina 21.10. kello 14.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia