AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 19.10.2018

Ykkösen kärkikamppailu lauantaina - ratkeaako nousu Veikkausliigaan

Ykkösen kärkikamppailu lauantaina - ratkeaako nousu Veikkausliigaan

HIFK lähtee pisteen takamatkalta kärkikamppailuun. (Kuva: Juha Tamminen)

Lauantaina Ykkösen kärkikamppailussa vastakkain ovat HIFK ja KPV, jotka taistelevat keskenään kynsin ja hampain suorasta noususta Veikkausliigaan.

Kaksikko sijoittuu Ykkösessä varmuudella sijoille 1. ja 2., mutta keskinäinen järjestys on vielä avoinna. Lauantaiseen viimeistä edellisen kierroksen otteluun lähdetään KPV:n johtaessa HIFK:ta pisteellä.

- Maaottelutauko tuli hyvään saumaan, joten saimme paranneltua kolhuja, sekä palauteltua kroppaa ja pääkoppaa viimeisiin koitoksiin. Viime viikolla treenasimme hieman normaalia vähemmän, joten nyt päästiin virkeinä keskittymään treeniviikkoon ja KPV-peliin. Joukkueen tilanne on kokonaisuudessa varsin hyvä, vaikka parilla pelaajalla on ollutkin pientä vammaa.

- Toivotaan, että saadaan kaikki pelikykyisiksi ja joukkue sellaiseen iskuun, että sarjan johtaja vaihtuu lauantaina. Hieno peli ja tapahtuma tulossa, kommentoi HIFK:n päävalmentaja Teemu Kankkunen.

KPV:n kohtaamista odottaa myös innolla täksi kaudeksi nimenomaan KPV:stä Helsinkiin siirtynyt keskikenttäpelaaja Nando Cozar Torres, joka tietää hyvin ottelun lähtökohdat.

- Meidän pitää olla nälkäisiä ottelussa heti ensimmäisestä minuutista alkaen, sillä sanoisin että tämän ottelun voittaja on 80% varmuudella myös Ykkösen voittaja espanjalainen kommentoi tulevaa koitosta.

Ottelu Telia 5G Areenalla Helsingissä alkaa lauantaina kello 14.00.

Lisää uutisia