AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 16.10.2018

​Markku Kanerva: "Joukkue osoitti taas henkistä vahvuutta"

​Markku Kanerva: "Joukkue osoitti taas henkistä vahvuutta"

Kuva: Juha Tamminen

Markku Kanerva oli tyytyväinen Huuhkajien esitykseen Kreikkaa vastaan.

Kreikka kaatui Ratinassa maanantai-iltana 2-0 (0-0). Maalit iskivät 46. minuutilla Pyry Soiri ja 89. minuutilla Glen Kamara.

- Kopissa on aivan loistavat fiilikset. Voitto oli mielestäni ihan ansaittu, peli oli kontrollissamme tilastojenkin mukaan. Maalipaikat, laukaukset maalia kohden olivat meille 6-1, 14-7 kaiken kaikkiaan. Toki Kreikalla oli muutama vaarallinen paikka, mutta meidän kolmas tai neljäs maali olivat vielä lähempänä, Kanerva totesi.

- Pelin tappaminen meni vähän myöhäiseksi. Kreikka alkoi ottamaan riskejä ja aukaisi selustaa. Pääsimme selustaan ja olisimme voineet päästä vielä paremmin tarkemmilla läpisyötöillä.

- Kokonaisuudessaan joukkue osoitti taas henkistä vahvuutta, taistelu- ja voitontahtoa. Puolustuspelimme oli uhrautuvaa. Neljä peliä, nolla päästettyä maalia kertoo jotain puolustuspelaamisesta. Olemme pystyneet tekemään kaikissa peleissä maalit, joten tehojakin löytyy tarvittaessa. Olen äärimmäisen ylpeä joukkueen esityksestä tänään. Tämä antaa erinomaiset pohjat kahteen viimeiseen peliin, Kanerva totesi.

Suomi johtaa lohkoaan siis täydellä pistepotilla. Kreikalla on kasassa kuusi, Unkarilla neljä ja Virolla yksi piste. Huuhkajilla on vielä jäljellä vieraspelit Kreikkaa ja Unkaria vastaan.

Lähde: SPL
Lisää uutisia