AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 15.10.2018

HJK:n mestaruuden takuupelaaja tähyää ulkomaille: ”Kiinnostusta on”

HJK:n mestaruuden takuupelaaja tähyää ulkomaille: ”Kiinnostusta on”

Kuva: Juha Tamminen

HJK:n Sebastian Dahlström pelaa tiistaina viimeisen ottelunsa nuorisomaajoukkueissa, kun U21 päättää EM-karsinnat Liettuaa vastaan.

Pikkuhuuhkajat kohtaa Liettuan Valkeakoskella Tehtaan kentällä klo 19. Matsi näkyy suorana myös Ruudussa.

Sebastian Dahlströmin seuraava askel Suomi-paidassa on siis Huuhkajat. Seurajoukkuepuolella uusia haasteita saattaa olla luvassa piankin - ainakin jos tulkitsee pelaajan vastausta Huuhkaja-tv:n haastattelusta.

- Totta kai tähtäin on ulkomailla ja sinne yritetään päästä tässä koko ajan. Kiinnostusta on totta kai, mutta katsotaan mitä talven aikana tapahtuu, Dahlström pyörittelee.

- Näen asian niin, että pääsisin vielä kovempi tempoiseen ympäristöön. Päivittäinen tekeminen ja sen haaste olisivat vielä korkeampia. Näen, että se kehittäisi minua, kun joutuisin koko ajan ahtaalle. Ihan sama mihin menen, niin joudun taistella peliajasta. Se ei ole koskaan ilmaista.

Dahlström on pelannut yhtä lukuunottamatta kaikissa kauden liigaotteluissa. Nuoren keskikenttäpelaajan rooli oli merkittävä HJK:n jo hyvissä ajoin varmistuneessa mestaruudessa. Hänen sopimuksensa seuran kanssa kattaa vielä kauden 2019.

- Vuoteni on ollut mielestäni hyvä, olen ottanut ison roolin kummassakin joukkueessa (HJK ja U21-maajoukkue). Olen pystynyt sen myös täyttämään. Minusta se kertoo, että on pelannut hyvin jos on pelannut näin paljon. Sitä kautta on kyllä hyvä fiilis omasta tekemisestä.


HJK-SJK Telia 5G Areenalla sunnuntaina 21.10. kello 14.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia